Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2024

CASTANYADA

Imatge
          Què tal famílies? Dimarts 29 celebrarem la festa de la Castanyada a l'escola.  Tots els nens i nenes podran portar per berenar fruita de la tardor i/o castanyes pelades. Si voleu els vostres fills i filles poden venir vestits de Castanyera. VISCA LA CASTANYADA! VISCA LA TARDOR!

PROGRAMA DE LLET A L'ESCOLA

Imatge
  Benvolgudes famílies, a partir del propera setmana començarem el  Programa  de consum de  llet  del curs escolar 2024/2025, que ofereix la Generalitat a la nostra escola. Els dimarts i divendres  donarem un got de  llet  sencera o de  llet  sense lactosa (pels intolerants a la lactosa) a tots els alumnes, a l'hora de berenar o esmorzar. Aquest programa durarà  des del 22 d'octubre fins al mes de maig. Necessitem que des de casa cada alumne porti un got/tassa de plàstic,  amb el  nom posat . Aquest got/tassa quedarà a l'escola tota la setmana i  divendres se l'emportaran a casa per netejar i tornar-lo a portar dilluns . El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació és qui realitzarà la distribució de  llet  provinent de granges catalanes mitjançant la  LLETERA DE CAMPLLONG, SCCL .                                                           

BATA

Imatge
Hola famílies! Us recordem que els nens i nenes poden començar a portar la bata a l'escola. Encara no se la posaran tot el dia però anirà bé per si fan alguna activitat en que es poden embrutar. Aprofiteu per repassar que vagin ben marcades amb el nom. Gràcies!